EVKA MIKLÚŠKOVÁ - Špecialista na redukciu hmnotnosti pre ŽENY - miluj svoje telo a chudni bez jojo efektu

GAŠTANOVÁ BÁBOVKA BEZ MÚKY, TO MUSÍTE VYSKÚŚAŤ !!!

GAŠTANOVÁ BÁBOVKA BEZ MÚKY, TO MUSÍTE VYSKÚŚAŤ !!!

Máte radi bábovku ? A ešte k tomu ak je to bábovka bez múky a chutí fantasticky ?Určite si doprajte si kúsok tejto chutnej a zdravej bábovky v týchto zimných dňoch a spolu s čajíkom vám urobí určite dobre. Táto skvelá mňamka je veľmi jemná, lebo sa skladá len len s troch surovín gaštanové pyré, vajcia a orechy. Neobsahuje  žiadny olej a žiadny cukor ( okrem cukru , ktorý je samozrejme v gaštanovom pyré.)

ČO BUDEME POTREBOVAŤ NA PRÍPRAVU GAŠTANOVEJ BÁBOVKY

  • 1 kocku gaštanového pyré (250g)
  • 4 veľké vajcia
  • hrsť mandlí ( lupienky)

PRÍPRAVA BÁBOVKY

Gaštanové pyré necháme rozmraziť. Obsahuje cukor, takže do bábovky už žiadny netreba pridávať. Na suchej panvici opečieme mandle a necháme ich vychladnúť.

Vajcia rozdelíme na žĺtky a bielky. Bielky vyšľaháme so štipkou soli na tuhý sneh. Žĺtky vymiešame dohladka spolu s rozdrobeným gaštanovým pyré. Keď je hmota prepojená, pridáme nasekané orechy a premiešame.

Na záver zľahka primiešame vyšľahaný sneh a cesto nalejeme do pripravenej a vymastenej  formy. Pečieme vo vyhriatej rúre cca 20-30 minút pri teplote 180 stupňov.

Po vychladnutí môžete bábovku poliať ešte  horkou čokoládou.

 

PS: Ak sa vám tento recept na bábovku páčil tak dajte LIKE alebo ZDIEĽAJTE s priateľmi na facebooku