EVKA MIKLÚŠKOVÁ - Špecialista na redukciu hmnotnosti pre ŽENY - miluj svoje telo a chudni bez jojo efektu

Recepty

RÝCHLA A JEDNODUCHÁ MRKVOVÁ POLIEVKA

Stalo sa aj vám niekedy, že ste boli hladný, zjedli by ste niečo, ale zároveň sa vám nechcelo pripravovať zdĺhave jedlo? Mali ste chuť na niečo v prvom rade  zdrave, chutné a hlavne rýchle? Mne mnoho krát. Je toľko možnosti, ako si urobiť chutný zdravý obed, alebo olovrant.Tu je jeden z nich RÝCHLÁ A CHUTNÁ MRKVOVÁ POLIEVKA. Potrebujete len naozaj pár ingrediencii. A…
Read more

ČO STE O ANANÁSE DOTERAZ VÔBEC NETUŠILI…BUDETE PREKVAPENÁ

Niektorí si na jeho špecifickú chuť a textúru musia zvyknúť – napríklad ako ja pred pár rokmi. Iní sa zamilovali na prvé zahryznutie 🙂 . Žltý zázrak v našej strave. Reč je o ananáse. Je to exotická rastlina obľúbená už mnohé desaťročia a to nielen pre jej skvelú a špecifickú chuť ale aj pre jej zdravotné…
Read more

NEDARÍ SA VÁM SCHUDNÚŤ? PRÍČINOU MÔŽU BYŤ TOXÍNY VO VAŠOM TELE

Vaše telo zadržiava toxíny v tukových bunkách. Je načase telo “prepláchnuť”, očistiť a zbaviť sa nechcených kíl. Ako na to? Kde začať? Človek sa môže cítiť ako Alenka v ríši divov, keď nemá potrebné informácie. Práve preto som sa rozhodla napísať podrobnejší článok na túto tému a objasniť potrebu detoxikácie tela. Nejde len o módny…
Read more

6 MÁLO ZNÁMYCH DÔVODOV PREČO BY SME MALI JESŤ ORECHY

Nedávno som si pochutnávala na orechoch a kamarátka mi vraví: “Orechy sú veľmi mastné, nebojíš sa, že po nich priberieš?” Odpovedala som jej, že určite nie, že orechy sú veľmi zdravé a obsahujú veľa prospešných látok pre naše telo. Vtedy som si uvedomila ako málo sú známe pozitívne účinky orechov a ako málo sú konzumované…
Read more

PŠENOVÝ NÁKYP

PRÍPRAVA PŠENOVÉHO NÁKYPU BUDEME POTREBOVAŤ: 500 g pšeno 1l vody 100 g masla 2 ks vajcia 2 lyžice  trstinového cukru 4 ks jablká 1-2 ks hruška 2 lyžičky mletá škorica 1ks citrón 4 lyžice med ovocný kompót 150 g vlašské  orechy POSTUP Sparíme pšeno, aby nebolo horké a prepláchneme. Sparené pšeno uvaríme (ako ryžu) pridáme…
Read more

ZAPEKANY KARFIOL NA TALIANSKY SPÔSOB

BUDEME POTREBOVAŤ: 1 karfiol cesnak olej petržlenovú vňať paradajkovú drť (pyré) soľ, korenie tvrdý syr na strúhanie 2 vajcia   POSTUP: Uvaríme si karfiol a nasekáme na malé kusky. Na panvici si opražíme cesnak a pridáme paradajkovú drť a chvíľu povaríme. Na zaver dochutíme soľou, korením a pridáme petržlenovú vňať. Nasekaný karfiol zmiešame s paradajkovou omáčkou…
Read more

RÝCHLY OBED: ZAPEKANÁ BROKOLICA S MRKVOU

PRÍPRAVA ZAPEKANEJ BROKOLICE S MRKVOU   BUDEME POTREBOVAŤ: 1 ks brokolica 4 ks mrkva 2 ks vajcia 1 ks kyslá smotana (250ml) soľ plátkový syr   PRÍPRAVA: Brokolicu aj mrkvu očistíme a nakrájame na malé kúsky a uvaríme. (brokolicu doporučujem spariť, alebo len veľmi krátko povariť aby sa nerozpadla) Uvarenú zeleninu dáme do vymastenej zapekacej misy.…
Read more